Äntligen hemmamatch – köp biljett!

Dela gärna!

Äntligen hemmamatch igen! Imorgon klockan 19.00 möter vi gnällaget Mjällby på Stockholmsarenan – köp din plåt och ta med dig polarna!

Mjällby, också kallat Gnällby, är ett av Allsvenskans gnälligaste lag. Efter förra årets päronkast i hemmapremiären inledde Mjällby ett sällan skådat gnällande i media vilket tillslut resulterade i tre skrivbordspoäng. Mjällby blev på så sätt unika för oss som enda småklubb i landet som vi känner en uns av rivalitet emot. Imorgon kan de glömma några skrivbordspoäng, vi ska ta alla tre!

På läktaren hade vi vunnit även om vi hade munkavel så det blir att rikta all energi och kärlek på Djurgårdens IF. Till den här matchen vill vi att alla är inne på arenan tidigt och inne på läktaren redan vid 18.20 vid spelarnas uppvärmning. Kom in i tid på läktaren och röj med oss!

Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!

Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.

Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet mellan 09.00-21.00.

Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet 09.00-18.00.

Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar 17.00 på matchdagen.

Vi rekommenderar alla att köpa förköp innan ni kommer till arenan för att undvika köer vid biljettluckorna. Problem i samband med inpassering: Vänd dig till Skyview där du kan få hjälp.

ÅH AAAAAAAAALLA VET..