DIFpodden #37 – "Den fulaste souveniren genom tiderna"

Dela gärna!

OMSLAG_37

 

Nils Ek (@TheNilsDc) gästas av Viktor Adolfsson (@Viktorado), Luro och John Ridderstad (@JohnRidderstad) efter storsegern mot Mjällby där DIF enkelt vann med 4-0. Vi pratar om Derbyt mot råttorna, beachpartyt på Tylösand och att Hammarby fotboll står som segrare för att ha tagit fram den fulaste souveniren i fotbollshistorien.

Nu har vi 12 dagar på oss innan det är dags för nästa hemmamatch mot MFF. Då ska vi se till att bli riktigt många. Har du redan biljett, se då till att köpa en biljett till polaren och dra med honom. Har han också biljett? Se då till att hitta två andra vänner att dra med dig till matchen. Malmö ryktas komma upp med ett bra följa till Tele2 Arena köp biljett nu!

http://www.axs.com/se/events/250678/djurgarden-malmo-ff-tickets