En vecka kvar till årets Djurgårdsfest!

Dela gärna!

Det återstår nu endast en vecka till matchen mot Malmö FF på Stockholmsarenan! Biljettförsäljningen under veckan har gått långt över förväntan vilket gjorde att vi höjde vår målsättning till 20 000. Vi får se om vi behöver höja den ännu mer.. Imorgon är det nämligen lön vilket säkerligen kommer att få fart på biljettförsäljningen ytterligare.

I fredags passerade vi 14 000 sålda biljetter, men vi har tyvärr inte fått tag på några nya siffror. Däremot vet vi att det finns blott några hundra biljetter kvar till Sofialäktaren. Vi kommer garanterat att sälja slut klacken under veckan! När vi har gjort det fyller vi på på Södra övre och bildar en vägg av järnkaminer.

VAD VÄNTAR DU PÅ? FÖRSÄKRA DIG OM EN PLATS PÅ ÅRETS DJURGÅRDSFEST!

KÖP BILJETT TILL DIG SJÄLV OCH ALLA DU KÄNNER HÄR!