18 000? Nej nu går vi mot #20k318

Dela gärna!

Haussen inför DIF-MFF är total! Vi har nu passerat 14 000 sålda biljetter – med 9 dagar kvar till match! Vi släpper nu vår satsning på att bli fler än i matchen mot IFK Göteborg då vi var lite fler än 18 000 åskådare. Vi ska bli #20k318!

Vi uppmanar nu alla Djurgårdare att bidra till haussen. Vi siktar på årets högsta publiksiffra (utöver derbyt) och den fetaste stämning Stockholmsarenan skådat! Men då behöver vi ditt, och alla Djurgårdares engagemang! Alla kan vi bidra på något sätt för att få öka haussen och biljettförsäljningen.

Här är vad du kan göra:
– Köp biljett om du inte redan har en
– Köp biljett till sega polare som du vet vill gå
– Ring upp och tjata på de Djurgårdare som du tror du kan få med
– Sprid ordet om matchen, både muntligt och på sociala medier.

KÖP BILJETTER HÄR – NU!

För att vi ska lyckas nå 20 000 åskådare behöver vi ett stort engagemang från hela Djurgårdsfamiljen. Du och alla andra Djurgårdare kan göra mycket för att bidra. Till förra årets hemmaderby köpte vi Djurgårdare upp hela arenan och delade sedan ut biljetter till sina polare. Vi uppmanar nu alla att göra detsamma till DIF-Malmö den 31 augusti. Köp några extra plåtar och tryck upp i ansiktet på dina polare!

#20k318 kommer att bli en magisk Djurgårdskväll – se till att inte missa den!