Vad ska du göra med din lön?

Dela gärna!

Imorgon kommer lönen. Vill du va kung i baren för en dag eller vill du göra nått vettigt för din lön? Här har vi den perfekta guiden så du vet vad du ska prioritera och hur du bäst spenD(IF)erar dina pengar.

1. Köp matchbiljett till DIF-Malmö!

På söndag nästa vecka möter vi Malmö för första gången på Stockholmsarenan! Vi ska bli över 20 000 blåränder på denna match och skapa årets läktarfest! Vi ska sälja tusen och åter tusen biljetter kommande vecka och bli sjukt många mot Malmö! Har du inte köpt plåt än är det väldigt hög tid för det. För att vi ska nå vårt mål gäller det att alla köper sin biljett på en gång. På så sätt kan vi bygga upp en fet hausse vilket resulterar i en enorm Djurgårdsfest! KÖP BILJETT HÄR!

2. Köp biljett till “Superstarten” och “Heldagar med DIF”

Hockeysäsongen rivstartar med “Superstarten” som består av tre matcher och är en del i kampanjen FairPlay2014. De här matcherna kommer att bli sjukt feta, missa inte dem! Läs mer och köp biljettpaket HÄR!

Denna hockeysäsong är det dessutom så pass lägligt spelschema att det blir två heldagar med DIF under hösten. DIF Hockey och DIF Fotboll har tagit fram ett grymt kombo-erbjudande för dessa matcher och några till. Läs mer och köp paketet HÄR!

3. Bidra till en rättvisare hockey

SHLs värdelösa beslut att DIF ska ge bort en stor summa av våra TV-pengar till nedflyttade Gnaget har lämnat ett stort hål i DIFs ekonomi. Nu är det dags att vi alla drar vårt strå till stacken för att skapa bästa möjliga förutsättningar för DIF när det är dags för första nedsläpp den 13 september mot Växjö Lakers hemma på Hovet. Läs hur du kan bidra HÄR!

4. Bli medlem i Järnkaminerna

Köp medlemskap i Järnkaminerna 2014! Vi satsar på medlemsrekord i år och vi har redan mer än halvvägs. Du behöver exempelvis vara medlem i JK om du ska ha säsongskort i klacken för det reducerade priset eller om du vill kunna åka med våra bussar till bortamatcher. Även om du inte kan dra fördel av våra medlemsförmåner bör du ändå vara medlem och på så sätt hjälpa oss att utveckla DIFs supporterkultur till bäst i landet! Bli medlem i JK 2014 HÄR! MOT 5 000 MEDLEMMAR!

DIFsedel