Inför DIF-Malmö FF

Dela gärna!

Imorgon 17.30 möter vi Malmö FF på Stockholmsarenan. Det kommer att bli en fest av sällan skådat slag! Inför i det närmaste slutsålda läktare kommer spelarna att marschera in. Haussen inför den här matchen har verkligen varit exceptionell. De senaste dagarna har vi sålt drygt 2 000 biljetter om dagen och ser nu ut att gå mot en av våra bästa publiksiffror i modern tid!

Det är inte bara på läktaren det ser ljust ut. DIF har äntligen vänt det sportsliga. Kryss i bortaderbyt och sedan två fullkomliga krossar av Mjällby och Brommapojkarna har injicerat självförtroende i laget. Förhoppningsvis kan grabbarna rubba Malmö och med oss i ryggen ta tre viktiga poäng.

Köp biljett!

Än är det inte försent att köpa biljett till matchen. Köp plåt till dig själv och alla du känner på något av följande sätt:

  • Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!
  • Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.
  • Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet idag och imorgon mellan 09.00-21.00.
  • Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet imorgon mellan 10.00-15.00.
  • Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar 15.30 imorgon.

På läktaren

Vi ska skapa den bästa stämningen Sverige skådat imorgon. För att det ska vara möjligt har ni här fem enkla uppmaningar:

  1. Förutom det självklara att du ska ge allt du har och lite till på läktaren i 90 minuter ska du se till alla dina polare och de runt omkring dig gör detsamma. Det kommer att vara många på plats som kanske inte varit på så många matcher tidigare och inte vet att på DIFs matcher sjunger man. Det är därför vi har Sveriges bästa stämning.
  2. Sjung och inte skrik. Många har fått för sig att det inte skulle höras om man inte skriker varje stavelse. Ärligt talat; tänk dig vilken låt som helst som sjungs av tusentals människor. Det kommer låta tillräckligt högt, det kan vi garantera.
  3. Känn melodin i varje ord du sjunger. Tänk på läktarsångens orginallåt så mycket du bara kan!
  4. Håll tempot! Många klagar på klappandet. Att klappa takten kan vara ett suveränt sätt att hålla takten… Tyvärr har många verkligen en extrem tendens att börja klappa snabbare och snabbare, helt utan anledning. Gör så här: Börja med att lämna klappandet till de som verkligen kan klappa i takt, sen kan du stämma in i deras tempo när du känner att du kan!
  5. Och sist men inte minst – våga röja! Vi lovar att du kommer ha 100 gånger roligare om du vågar leva ut din spontanitet i 90 min med sång och hopp med Djurgårdsfamiljen än att bara stå tyst och klaga på felpassar.

TIFO

Sofialäktaren Tifo planerar ett riktigt stort tifo till den här matchen. De behöver hjälp med de sista förberedelserna. Läs mer HÄR! Vi kan inte nog poängtera vikten av att alla är inne tidigt på läktaren. För att tifot ska bli lyckat krävs det att alla kommer in på läktaren i god tid! Vi vill att läktarna ska vara fyllda redan vid 17.00. Sprid detta till alla du ska gå med på matchen.

Försäljning

Till matchen kommer vi att släppa den förmodligen mest efterlängtade souveniren någonsin – BUCKETHAT! Priset är 150 kronor och du köper hatten i våra stånd imorgon eller på nätet.

Vi kommer som vanligt att vara på plats och sälja souvenirer, medlemskap och resor. Vi börjar sälja utanför den norra delen av Stockholmsarenan vid Ticket info Norr. Där har vi smällt upp ett souvenirtält där även det äldre sortimentet är uppdaterat med storlekar och en del saker som inte funnits på lager tidigare, bland annat den populära halsduken “Djurgår´n tills jag dör”. Hockeyspelarna kommer kika förbi tältet och stå där och sälja säsongskort till årets efterlängtade hockeysäsong. Vi är på plats från 15.30 fram till matchstart utanför arenan, efter det hittar du våra prylar bakom den södra kortsidan på plan 5.

DJUUUUUUUUUUUUUUUU