Full fart på insamlingen till DIF Hockey – snart över 800 000 kronor!

Dela gärna!

Mitt i fotbollens publikfest pågår insamlingen #FairPlay2014 för fullt. Inom kort passerar vi 800 000 kronor. Det första etappmål på en miljon kronor i samband med säsongsstarten ser alltså ut att kunna bli verklighet!

Det har förhoppningsvis inte undgått någon att vi stortsatsar på ”Superstarten”, med matcherna mot Eisbären (nu på fredag 5/9), Växjö (premiären 13/9) och Leksand (stormötet i Globen 17/9). På samtliga matcher kommer vi att samla in pengar till #FairPlay2014 genom olika typer av aktiviteter. Självklart hoppas vi att få se Djurgårdsfamiljen fylla Hovet och Globen och bidra med minst lika bra stämning som vi bjöds på i MFF-matchen på Tele2 Arena!

Biljetter till Superstarten hittar du här

Fler och fler Djurgårdare fortsätter att ansluta sig till #FairPlay2014, från knattar till gamla DIF-spelare. Du missade väl exempelvis inte NHL-Djurgårdarnas uppmaning i förra veckan?

Fortsätt att bidra och även sprida ordet till alla Djurgårdare du känner! Alla bidrag från Djurgårdsfamiljen gör skillnad och bidrar till ett starkare DIF Hockey i CHL och SHL!

Läs mer om Superstarten HÄR.

Läs mer om FairPlay2014 HÄR och bidra till insamlingen HÄR.