Djurgårdsfest mot Åtvidaberg – över 15 000 sålda!

Dela gärna!

På söndag är det äntligen dags för fotboll igen! DIF gästas av Åtvidaberg på Stockholmsarenan. Med två dagar kvar till match är hela 15 000 biljetter sålda! Vi siktar på att slå publiksiffran som vi hade mot IFK Göteborg i maj månad. Den låg på 18 044. En siffra vi vet att vi kan slå mot Åtvidaberg, med då gäller det att vi lägger i en högre växel. Köp biljett till dig själv och alla du känner NU!!

Har du inte köpt biljett än gör du det på en gång. När du ändå håller på tycker vi att du ska passa på att köpa några extra plåtar. Du har garanterat flera i din omgivning som vill gå på matchen men som inte gör det om inte du lägger en plåt i handen på dem. Detta är ett grymt sätt att bidra till att stärka DIF. Så tveka inte köp på dig några extra plåtar så ser vi tillsammans till att nå en grym publiksiffra och skapa ännu en fet Djurgårdsfest på Stockholmsarenan!

Så köper du biljett till matchen:
Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!
Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.
Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet måndag-söndag 09.00-21.00.
Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag-söndag 10.00-15.00.
Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar 15.30 på matchdagen.

Ni kan dra åt vidaberg!