Tillsammans gör vi det igen!

Dela gärna!

Två dagar efter den oförglömliga hemmamatchen mot Malmö har Djurgårdshaussen verkligen hållit i sig! Det är redan drygt 12 000 biljetter sålda till nästa hemmamatch! Matchen spelas mot Åtvidaberg söndag 14 september och redan nu står det klart att vi går mot en grym publiksiffra även i denna match. Det är faktiskt fler sålda biljetter än det var till matchen mot Malmö vid den här tidpunkten!

Om vi tillsammans haussar på som vi gjorde mot Malmö finns det ingen gräns hur högt vi kan nå! Så se till att köpa biljett, tjata med släkt och vänner att köpa biljett! Vi har 13 dagar på oss att styra ännu en fet Djurgårdsfest – tillsammans kan vi göra det!

Det återstår fortfarande två timmar av det grymma biljetterbjudandet som DIF släppte efter matchen i söndags. För bara 100 kronor kan du köpa en biljett var som helst på hela Stockholmsarenan. Klockan 19.00 stänger erbjudandet och vi återgår till vanliga priser – KÖP NU!

KÖP BILJETT FÖR 100 KRONOR HÄR!