Mot miljonen – 50 000 mot Eisbären Berlin!

Dela gärna!

Insamlingen #FairPlay2014 startade som ett initiativ för att stärka Djurgårdens spelarbudget för säsongen 2014-2015. Vår första milstolpe är satt till en miljon kronor i samband med säsongstarten i SHL – och totalt tre miljoner under hela säsongen.

Häromdagen passerade vi 800 000 kr, där den sista knuffen kom genom ett – återigen – generöst bidrag på 2 000 kr från Göran Sterner. Stort tack till Göran och alla er andra som bidragit! Ju större vårt gemensamma bidrag till spelarbudgeten blir, desto bättre rustade står Djurgården Hockey denna tuffa comebacksäsong i SHL.

Under fredagens CHL-match kommer vi att samla in pengar till #FairPlay2014. Dels genom uppmaningar i powerbreaks och pauser – där ni supportrar gärna får bidra genom att skänka pengar via SMS, dels kommer ett av Djurgården Hockeys ungdomslag att skramla pengar via bössor och hinkar. 15 procent allt som samlas in i dessa bössor och hinkar skänker vi till Djurgårdens U-00 lag. Vill du vara med och bidra till skramlandet, glöm inte att ta med dig kontanter. Såväl mynt som sedlar uppskattas!

Vårt mål är att samla ihop 50 000 kr under matchen. Når vi detta mål har vi endast 150 000 kr kvar till det första stora etappmålet på en miljon insamlade kronor. Vi uppmanar alla som kan att bidra med 100 kr till insamlingen under fredagens match – gör vi det når vi riktigt långt! Men som alltid gäller: Alla bidrag är bra bidrag.

Fairplay-mingel mot Eisbären – Auktion av DIF-tröja

I pauserna mot Eisbären bjuder vi in till ett ”FairPlay2014-mingel“ (så många som får plats) i södra VIP-foajén, vid A6. Här kan både bidragsgivare och supportrar som ännu inte har bidragit träffa oss i de olika supporterorganisationerna och föreningen, få svar på frågor om insamlingen, komma med åsikter och idéer som gör insamlingen slagkraftigare, få veta hur du aktivt kan hjälpa till – och inte minst få ett tack för att du är med och hjälper vår förening! OBS! Alla är välkomna, men antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller.

Under kvällen kommer vi också att auktionera ut Steve Savianos matchtröja, där de insamlade medlen som vanligt går till Djurgården Hockey. Missa inte detta!

Över 4000 biljetter sålda!

Det har sålts över 4 000 biljetter till denna stormatch i CHL, vilket innebär att det nu finns färre än 1 000 biljetter kvar! Detta innebär att vi kommer att spela på Hovet inför den största publiken i Europasammanhang sedan 60-talet. Med andra ord så blir fredagen en kväll som går till hockeyhistorien! Se till att säkra din plats redan nu innan biljetterna tar slut!

Vi ses på Hovet imorgon! Köp biljett till DIF-Eisbären Berlin och bidra till #FairPlay2014!

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL MATCHEN

HÄR KAN DU LÄSA MER OM SUPERSTARTEN

BIDRA TILL INSAMLINGEN FAIRPLAY2014 REDAN NU GENOM ATT KLICKA HÄR