16.00 stänger anmälan – skriv upp dig till Götet!

Dela gärna!

På måndag den 29 september är det dags för årets tyngsta bortamatch. Vi möter vår största rival utanför Stockholmsområdet IFK Göteborg! Det här är en resa som ska vara lika självklar som bortapremiären, lika självklar som bortaderbyt mot Solna. Vi har varit pinsamt få där nere i flera år, nu är det dags för en förändring. Har du inte redan gjort ett stort kryss i kalendern, gör det nu för du SKA med! Denna match är dessutom den näst sista bortamatchen för året. Vill du ta chansen att se DIF på bortaplan har du bara detta tillfälle på dig samt bortamatchen mot Elfsborg.

Vi kommer att stänga anmälan 16.00 idag så om du vill åka med bör du skriva upp dig innan dess.

Priset på resan är 350 kronor och du skriver upp dig på länken nedan. Bussarna kommer att avgå från Stockholms Stadions klocktorn 09.00 den 29 september.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du som sagt lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp eller på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Dag: Måndag 29 september
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: Stockholms Stadion 09.00
Pris: 350 kronor
Matchstart: 19.05
Pub: Gamle Port på Östra Larmgatan 18. Göteborg är en stad där det är väldigt svårt för oss att abonnera ställen i, så bidra gärna till att vi är välkomna tillbaks igen. Drick och röj med värdighet.
Matchbiljett: Du köper biljett till matchen via Ticnet. Vi har blivit tilldelade sektion A-O (ståplats) på nedre etage samt B4 (sittplats) på övre etage. Köp biljett HÄR!