Över 7000 sålda till hockeypremiären

Dela gärna!

Hovet kommer bli fullsatt när DIF tar emot Växjö på lördag. Köp biljett nu – eller bli utan.

På lördag är det äntligen dags för SHL-premiär när Djurgården tar emot Växjö Lakers på Hovet klockan 18.30. I skrivande stund är cirka 7000 biljetter sålda till matchen och redan nu är klacken och aktiv sittplats slutsålda.

Vi uppmanar därför alla Djurgårdare som vill gå på matchen att köpa biljett redan nu eftersom vi går mot ett utsålt Hovet.  Boka din biljett redan i dag för att inte missa den hetaste premiären på evigheter.

Glöm heller inte Leksandsmatchen på Globen på onsdag, där biljetterna också börjar ta slut. Köp plåt redan i dag för att säkra din plats!

Läs mer om Superstarten HÄR.

Läs mer om FairPlay2014 HÄR och bidra till insamlingen HÄR.

Lyssna på DIFpodden inför hockeypremiären HÄR.