Två dagar kvar – 40 000 kvar till miljonen

Dela gärna!

Om vi ska nå den viktiga milstolpen en miljon kronor innan premiären behövs din hjälp.

Insamlingen #FairPlay2014 startade som ett initiativ för att stärka Djurgårdens spelarbudget för säsongen 2014-2015.  Vi supportrar vill helt enkelt göra vad vi kan för att jämna ut de ojämna ekonomiska villkoren i årets upplaga av SHL.  Vår första milstolpe är satt till en miljon insamlade kronor i samband med SHL-premiären mot Växjö Lakers nu på lördag – och totalt tre miljoner under hela säsongen.

Med drygt två dagar kvar har vi samlat in drygt 960 000 kronor.  Sen vi lanserade 100-kronorskampanjen i tisdags har 123 Djurgårdare bidragit med närmare 48 000 kr! Stort tack till er alla som hittills  bidragit i 100-kronorskampanjen!

Vi har alltså ca 40 000 kronor kvar att samla in för att nå vårt första mål i FairPlay2014 och 100-kronorskampanjen inför och under SHL-premiären mot Växjö fortsätter nu med full styrka!  Nu är vi riktigt nära vårt första delmål, låt oss nå dit! Sprid denna information så att alla Djurgårdare nås av budskapet. Maila alla du känner, lägg upp på bloggar och sprid på Facebook, Twitter och Instagram – och tagga det med #FairPlay2014.

Klockan tickar…

Bidra under 100-kronorskampanjen!

De sista dagarna innan SHL-premiären och finalen på insamlingens första etapp riktar vi oss till både alla er som redan har bidragit och er som ännu inte har bidragit och ber er att bidra 100 kr till insamlingen, helst nu direkt till vår insamlingssida men allra senast under SHL-premiären mot Växjö på lördag. Är vi bara 850 Djurgårdare som bidrar med 100 kr var så når vi målet. Vill du bidra med mer eller mindre är det givetvis mycket välkommet.

Så samlar vi in pengar under SHL-premiären

Under lördagens SHL-premiär  kommer vi att samla in pengar till #FairPlay2014. Dels genom uppmaningar inför och under match – där ni supportrar gärna får bidra genom att skänka pengar via SMS, dels kommer ett av Djurgården Hockeys ungdomslag att skramla pengar via bössor och hinkar. 15 procent allt som samlas in i dessa bössor och hinkar skänker vi till Djurgårdens U-01 lag. Vill du vara med och bidra till skramlandet, glöm inte att ta med dig kontanter. Såväl mynt som sedlar uppskattas!

Vårt mål är alltså att samla ihop minst 40 000 kr fram till slutsignalen. Når vi detta mål har vi klarat det första stora etappmålet på en miljon insamlade kronor i samband med SHL-premiären vilket vore stort.  Låt oss passera det med råge!

Auktion av signerad Jacob Josefson-tröja

Under kvällen kommer vi att auktionera ut NHL-Djurgårdaren Jacob Josefons signerade New Jersey Devils-matchtröja, där de insamlade medlen som vanligt går till FairPlay2014-insamlingen och Djurgården Hockey. Missa inte detta och stort tack till Jacob som även är en av de ca 1400 supportrar som bidragit till insamlingen.

Bara 500 platser kvar till SHL-premiären!

Det har sålts över 7500 biljetter till SHL-premiären mot Växjö Lakers vilket innebär att det nu finns färre än 500 biljetter kvar. Se till att säkra din plats innan biljetterna tar slut!

Vi ses på Hovet på lördag! Köp biljett till DIF-Växjö och bidra till #FairPlay2014!

Hälsningar,

Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen

BIDRA TILL INSAMLINGEN FAIRPLAY2014 REDAN NU GENOM ATT KLICKA HÄR

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL SHL-PREMIÄREN PÅ LÖRDAG

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL DIF-LEKSAND PÅ GLOBEN

HÄR KAN DU LÄSA MER OM SUPERSTARTEN

d00e171713cfde63c2cb58d994b17645