1 miljon insamlat – nu tar vi upp jakten på SSK!

Dela gärna!

En miljon kronor är insamlade – nu satsar vi på nästa delmål.

Vilken fantastisk kraftsamling av Djurgårdsfamiljen! Sedan början av juni har vi tillsammans samlat in otroliga en miljon kronor till Djurgården Hockey, genom bidrag från 1 472 supportrar. Stort tack till er alla som bidragit!

Vårt mål är som bekant att samla in tre miljoner kronor för att hjälpa laget att etablera sig i SHL och det är viktigt att alla supportrar gör allt för att nå dit. Vi har en kommit en tredjedel på vägen – nu tar vi nya tag!

Nästa delmål – 1 625 001 kronor

Nästa delmål är satt till 1 625 001 kronor. Det beloppet är ingen slump. Det är nämligen exakt en krona mer än vad Södertälje SK, i föreningens regi, har som mål att samla in inför deras säsong i Allsvenskan. Denna insamling har idag, via företag och supportrar dragit in 1 572 500 kronor.

Det är, med all respekt, faktiskt inte okej att SSK har samlat in mer än Djurgårdsfamiljen – oavsett inblandning från deras förening och företag. Låt oss kavla upp ärmarna och bidra med det vi kan så att vi passerar SSK – och skapar Sveriges största supporterinsamling! Deadline för detta delmål är satt till lördagsmatchen mot HV71 15/11, då vi arrangerar årets upplaga av “En dag för Djurgården”. Vi rivstartar direkt vid matchen mot Växjö!

Nu startar ”Jakten på SSK” – 1,1 miljon till och med premiären på lördag!

På lördag är det äntligen dags för premiär i SHL. Hockeysverige ska åter få nöjet att se och höra världens bästa hockeypublik stötta Sveriges mest framgångsrika förening på Hovet. I samband med matchen startar vi alltså ”Jakten på SSK” – där målsättningen först och främst är att samla in ytterligare 85 000 kronor och nå totalt 1,1 miljon kronor!

Vid Eisbären Berlin samlade vi in 70 000 kronor genom hinkarna, auktionen av Steve Savianos tröja och vår insamlingssida. Att samla in 85 000 ska alltså vara fullt möjligt om vi alla är med och bidrar.

Under kvällen samlar vi in pengar genom uppmaningar inför och under matchen, där alla supportrar gärna får bidra genom att skänka pengar via sms. Dessutom skramlar Djurgården Hockeys U-01 pengar via bössor och hinkar. 15 procent av allt som samlas in i dessa bössor och hinkar skänks till dessa unga Djurgårdsspelare. Vill du vara med och bidra till skramlandet, glöm inte att ta med dig kontanter. Såväl mynt som sedlar uppskattas!

Under kvällen auktionerar vi även ut NHL-Djurgårdaren Jacob Josefsons signerade New Jersey Devils-matchtröja. Missa inte detta! Vi riktar samtidigt ett stort tack till Jacob som även är en av de 1 472 supportrar som bidragit till insamlingen.

Vi fortsätter med 100-kronorskampen som blev en stor succé. Bidra med 100 kronor till insamlingen redan nu! Helst nu direkt till vår insamlingssida men allra senast under matchen på lördag.

Vårt mål är alltså att samla ihop minst 85 000 fram till slutsignalen lördag kväll. Når vi detta har vi inlett ”Jakten på SSK” på bästa möjliga sätt! Och vi ska slå det med råge!

Slutligen, det är värmande att se vilket stöd som finns för att jämna ut de ojämna ekonomiska villkoren i SHL. Än en gång stort tack till alla er som bidragit till att vi nådde vårt första delmål på helt fantastiska 1MSEK!

Nu jagar vi ifatt SSK! Bidra till #FairPlay2014! Vi ses på Hovet imorgon!

Hälsningar,

Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen

—-

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL SHL-PREMIÄREN PÅ LÖRDAG

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL DIF-LEKSAND PÅ GLOBEN

 

HÄR KAN DU LÄSA MER OM SUPERSTARTEN

BIDRA TILL INSAMLINGEN FAIRPLAY2014 GENOM ATT KLICKA HÄR

bfedc09f028648b32016f2ae2347aea0