Redan 11 000 sålda – nu fyller vi Globen på onsdag!

Dela gärna!

Djurgården Hockey och supporterorganisationerna Järnkaminerna, Djurgårdshjälpen och IDH drog innan säsongen igång det vi kallar Superstarten. Målet var att ge Djurgården Hockey bästa möjliga start på säsongen och att samla hela Djurgårdsfamiljen till de tre inledande matcherna.

Vi började med målet att slå vårt europarekord med råge mot Eisbären Berlin i CHL. Rekordet flög all världens väg när vi fyllde 4 927 av 5 000 tillgängliga platser och slog Berlin med 3-2. Vi satsade på ett fullsatt Hovet i SHL-premiären mot Växjö Lakers. I lördags fanns det inte en tom stol på Johanneshov när laget genom Sörensen började säsongen på bästa vis genom att avgöra med en kylig straff.

Nu är det bara den sista pusselbiten som ska falla på plats på onsdag för att fullborda Superstarten. Vinst och ett fullsatt, kokande Globen när vi tar emot Leksands IF i Superstartens sista match nu på onsdag kl 19.00.

Redan nu har det sålts 11 000 biljetter. Vi vet hur Globen kan vara när den är fylld med Djurgårdare. Vi minns alla matcherna mot Luleå 2011 där i princip hela Globen stod upp och hoppade och sjöng. Låt oss återuppleva de minnena på onsdag, tillbaka i SHL där vi hör hemma, tillbaka i Globen. Nu ser vi alla till att dra vårt strå till stacken och ser till att sälja knappt 3 000 biljetterna som finns kvar!

fa89341b01baa67edcc2b7ce33f32c4f

Insamlingen FairPlay2014 som är en del av Superstarten nådde över 1 miljoner redan två dagar innan säsongen drog igång. Med nästan 80 000 insamlat i samband med matchen mot Eisbären Berlin och lite därtill inför och under premiären mot Växjö så går vi nu mot nästa mål, att gå förbi SSKs insamling, närmare bestämt 1 625 001 kronor.

Se till att du har köpt biljett till matchen på onsdag innan dom tar slut!

Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL DIF-LEKSAND PÅ GLOBEN

HÄR KAN DU LÄSA MER OM SUPERSTARTEN

BIDRA TILL INSAMLINGEN FAIRPLAY2014 GENOM ATT KLICKA HÄR