Vi ska nå 1,2 miljoner under Leksandsmatchen!

Dela gärna!

#FairPlay2014 fortsätter att gå mot rekord! Vi är bara några hundralappar ifrån att passera över 1,1 miljoner insamlade kronor. Nästa etappmål – att slå SSK:s insamling på 1,625 miljoner kronor och därmed bli Sveriges största supporterinsamling – kommer alltså allt närmare!

Jätteinsamling i samband med Leksandsmatchen

Nu går Superstarten in i sin tredje och sista fas – den hett efterlängtade stormatchen mot Leksands IF i Globen, i morgon onsdag 17/9 klockan 19.00! Vi har satt ett högt mål med den här matchen – att samla in 100 000 kronor och därmed nå 1,2 miljoner insamlade kronor inför, under och efter matchen! Vi uppmanar alla Djurgårdare att bidra redan nu, så att vi kan nå detta mål!

Information om hur man kan bidra hittar du här: foreningsinsamling.se/fundraisers/fairplay2014/. Bidra även gärna till den succéartade 100-kronorskampanjen. Över 250 Djurgårdare skänker redan pengar genom denna kampanj – gör det du också!

Auktion av signerad Niklas Kronwall-tröja

Under matchen har vi en ny auktion där intäkterna också går direkt till insamlingen. Den här gången är det NHL-stjärnan och dubbla SM-guldvinnaren Niklas Kronwalls signerade Detroit Red Wings-tröja som som auktioneras ut. Missa inte detta! Det är inte bara en signerad matchtröja som ur-Djurgårdaren Niklas bidrar med, han är också en av de tusentals Djurgårdssupportrar som har bidragit med pengar till själva insamlingen – en stor eloge till Niklas och alla andra supportrar för stödet till #FairPlay2014!

Precis som i matcherna i Superstarten mot Eisbären Berlin och Växjö Lakers så kommer vi att samla in mer pengar till #FairPlay2014 även i Globen. Vi uppmanar alla supportrar att bidra antingen genom sms eller genom att lägga pengar i de hinkar som Djurgården Hockeys Team 99 och 01 går runt med. (Återigen går 15% till de unga Djurgårdskillar som hjälper till att skramla.) Vi hoppas att så många som möjligt kan bidra med en slant! Se till att ta med er kontanter – alla sedlar och mynt är välkomna!

Redan nu har över 11 000 biljetter sålts och det finns bara 86 platser kvar i klacken så allt tyder på att matchen kommer att bli slutsåld. Vi kan se fram emot ett galet, kokande Globen på onsdag kväll! Missa inte denna fantastiska hockeyafton, köp biljett redan nu!

Stöd #FairPlay2014! Köp biljett till Djurgården-Leksand!

Vi ses i Globen!

Hälsningar,

Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen

HÄR KAN DU KÖPA BILJETT TILL DIF-LEKSAND

HÄR KAN DU LÄSA MER OM SUPERSTARTEN

BIDRA TILL INSAMLINGEN FAIRPLAY2014 GENOM ATT KLICKA HÄR