Slut upp på Hovet så krossar vi Färjestad!

Dela gärna!

Vi har nu fyllt Hovet och Globen i våra två första seriematcher på hemmaplan och vårt snitt ligger på 10 605. Ikväll klockan 19.00 möter vi vår största hockeyrival i modern tid – Färjestad! Det ska inte finnas många lediga stolar denna match heller. Igår var över 6 000 biljetter sålda. Nu när lönen har trillat in räknar vi kallt med att ytterligare 2 000 Djurgårdare köper biljett och fyller Hovet. Vi ska fortsätta rida på vår publikvåg och ge grabbarna på isen maximalt stöd!

Klacken är slutsåld sedan länge, därför valde DIF att utöka sektionen till denna match. Vill du vara en del av världens bästa hockeyklack köper du dig en dyrgrip, sluter upp i kurvan och sjunger i 60 effektiva minuter för mästa mästarna Djurgårdens IF!

KÖP BILJETT HÄR!