Collegetröjan är här!

Dela gärna!

Nu finns den äntligen till försäljning!

För ett par veckor sen så kunde ni se på vår facebook att vi skulle släppa en ny collegetröja med enbart en diskret DIF-logga på bröstet. Många för att inte säga massor gillade vad man såg, men vi vart dock upplysta av DIF-alliansen om att dom äger rätten till DIF-loggan och att man inte får producera souvenirer hursomhelst med loggan på.

Collegtröja DIF

Detta resulterade i att Järnkaminerna och DIF-alliansen hade ett mycket positivt möte förra tisdagen nere på Järnkaminernas kontor där vi fick tillstånd ett avtal för att sälja collegetröjan. Förutom detta diskuterade vi en rad andra intressanta saker som vi ämnar att få återkomma med, men nu har vi alltså skrivit ett avtal om den specefika produkten. När vi har sålt slut på denna tröja så kommer vi sätta oss i förhandlingar för att få producera fler snygga DIF-prylar till våra medlemmar.

Vi tackar alliansen för förtroendet och rekommenderar er att köpa ert ex fort då den finns i begränsad upplaga.

Tröjan släpptes mot Falkenberg och blev en succé direkt. Även under matchen mot Färjestad såldes det en stor mängd tröjor. Vi kommer att fortsätta att sälja tröjorna på våra hemmamatcher i hockey och fotboll i våra souvenirbås.

Du kan även beställa ditt ex i webshopen på nedanstående länkar. Observera att webshopsbeställningarna kommer börjar behandlas på fredag och era tröjor kommer så fort weblagret har börjat behandla ordrarna. Vi räknar med stor orderingång på denna souvenir så räkna med att leveranstiden kan vara något längre än normalt.

Vi vill upplysa om att tröjorna är stora i storlekarna. Köper du exempelvis kläder i S/M vanligtvis bör du beställa det förstnämnda. 

VUXEN

BARN

Tröjan finns i vuxenstorlekar S-XXL

Barn 110/120,130/140,150/160

Pris vuxen 400 kronor

Pris Barn 350 kronor

/Järnkaminernas Souvenirgrupp