En fantastisk dag!

Dela gärna!

På lördagen väntar inte bara en, inte två, utan tre Djurgårdsmatcher på samma dag! Under förra årets Heldag med DIF tog vi farväl av Högmo på Stockholmsarenan mot Gefle innan vi tog de få stegen till Hovet för en övertidsvinst mot Malmö.

I år blir det ännu mer DIF då fotbollsdamerna spelar en match på Stadion klockan 13.00 mot Kvarnsveden – en fantastisk start på en fantastisk dag! Efter att damerna tagit tre poäng så beger vi oss mot Globenområdet för att ta oss an motstånd från Gävle x2. Först är det fotboll på Stockholmsarenan mot Gefle klockan 16.00 och sedan väntar Brynäs på Hovet vid 18.30. Det blir alltså en kamp mellan Stockholm och Gävle i bäst av två matcher.

Hittills har det sålts nästan 19 000 biljetter till matcherna!

Ta del av DIFs erbjudande och bjud polarna på en klackbiljett genom att trycka HÄR!

Schema

Klockan 13.00 börjar damernas match mot Kvarnsvedens IK på Stockholms Stadion.Biljetter säljs endast som direktinsläpp och kostar 60 kronor. Vid uppvisande av biljett till DIF-Gefle eller DIF-Brynäs kostar en biljett endast 30 kronor. För de som har köpt Heldagspaketet ingår matchen (gå till entrén och säg ditt namn).

Klockan 16.00 börjar DIF Fotbolls match mot Gefle IF på Stockholmsarenan. KÖPBILJETT TILL DIF-GEFLE HÄR!

Klockan 18.30 börjar DIF Hockeys match mot Brynäs IF på Hovet. KÖP BILJETT TILL DIF-BRYNÄS HÄR!