Inför Elfsborg-DIF

Dela gärna!

På söndagen spelar DIF sin sista bortamatch i årets Allsvenska mot Elfsborg. Vi har bokat fem bussar som vi nu har fyllt. Fick du ingen plats? Håll utkik på bokningssidan efter returer.

I och med att det spelas många andra matcher denna dag är det hård konkurrens om stadens bussar. Vi bokade därför fem bussar till att börja med. Eftersom de fylldes så sent som torsdagen har vi tyvärr inte möjlighet att boka fler bussar. Låt det bli en läxa för dig som inte fick en plats. Vad du kan göra till nästa gång är att anmäla dig i tid så slipper du dels missa resor och dessutom bidrar det till haussen. Om folk hade varit snabbare på att anmäla sig hade vi kanske kunnat fylla 7-8 bussar till den här resan.

Observera att klockan ställs om till vintertid under natten mellan lördag och söndag. För oss med mobiltelefoner görs detta automatiskt. Vid 03.00 hoppar klockan tillbaka till 02.00 igen. Om du har en analog klocka behöver du ställa tillbaka den själv. Glöm inte detta för det vore trist om vi inte fick med alla på resan.

Vi vill upplysa om att vi har flera nötallergiker på denna resa, så det råder TOTALFÖRBUD för alla sorters nötter på bussarna.

Under helgen har många upplevt problem med att boka sin resa. Problemet är åtgärdat och bokningen fungerar som den ska. Har du gjort en bokning till resan men inte har fått en bekräftelse till din mail ber vi dig att läsa texten på länken HÄR!

Observera avgångstiden 09.00.

JK-bussar

Vi kör som vanligt bussar för ett riktigt bra pris – 300 kronor! Priset är högst överkomligt tycker vi och är garanterat en god investering eftersom det handlar om DIF. Bussarna kommer att avgå från Stockholms Stadions Klocktorn 09.00. Skriver upp dig gör du på länken nedan.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Du kan även bli medlem på länken HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Brasseriet på Allégatan 21.

Matchbiljett

Biljetter köps endast på Elfsborgs hemsida på denna länk. Välj “Bortaklack”.

Allmän info

Datum: Söndag 29 oktober
Matchstart: 17.30
Resemål: Borås
Arena: Borås Arena
Avresa: 09.00 Stockholms Stadion
Pris: 300 kronor