Rösta på Årets Järnkamin 2014

Dela gärna!

Emil, Tibbe, Höie eller Faltsetas? Nu är det dags att rösta om vem som ska bli Årets Järnkamin i fotboll säsongen 2014!

Järnkaminernas styrelse har nominerat fyra kandidater till det åtråvärda priset. Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt eller sulfinter utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, frenetiskt bolljagande, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Här är våra fyra kandidater till Årets Järnkamin säsongen 2014:

#6 Alexander Faltsetas
Göteborgaren som har charmat in sig hos alla Djurgårdare. Trots brutna vallöften om inga fler torskar har Faltsetas i alla fall gjort allt i sin makt i varje minut av varje match hela säsongen för att DIF ska vinna. Med sitt stundtals bländade spel har han vuxit ut till en general på mittfältet. Inte nog med det, han har även anammat Järnkaminsandan och viker aldrig ner sig i en närkamp.

#12 Kenneth Höie
Efter förra säsongen tappade vi vår allra käraste norrman, Högmo. Som tur är har vi fortfarande lite norskt blod kvar i truppen. Kenneth har varit riktigt stabil ända sedan han kom till DIF, men den här säsongen har han varit helt outstanding. Med fyra matcher kvar har han redan tio hållna nollor och de flesta är nog överens om att han är den bästa målvakten i DIF sedan Andreas Isaksson. Han är dessutom inte blyg när han ska uttrycka sig om sin kärlek till DIF. Många var vi som jublade när han förlängde sitt kontrakt.

#13 Emil Bergström
Vi har svårt att finna ord för den här spelaren. Varje match, varje nick, varje tackling gör han med med DIF-hjärta. Man ser att han verkligen njuter av varje match han spelar för DIF. Inte bara det, han är även en fantastisk spelare. Trots sina blott 21 år är han extremt mogen i sitt spel. Att han bara har tagit ett gult kort och noll röda på sina nästan 100 matcher i DIF-tröjan är ingen tillfällighet. Han spelar som en veteran, han har glädjen som en junior och ett hjärta för klubben som ingen kan matcha.

#20 Simon Tibbling
Detta träningsfenomen, denna dribblingvirtuos – vår underbara Simon Tibbling! Simon har en träningsvilja som aldrig tidigare skådats och är så extremt målmedveten och ambitiös. Allt han vill göra är att spela fotboll och våra tränare måste hålla i honom så att han inte tränar för mycket. Simon är inte bara fantastisk att kolla på, han arbetar frenetiskt varje match.

Röstningen stänger den 26 oktober klockan 23.59.

Rösta på din favorit här:

[polldaddy poll=8346772]

 

 

 

 

 

Foto: Järnkaminerna / Johan Sahlén

 

 

Tidigare vinnare:

2013 – Amadou Jawo
2012 – James Keene
2011 – Mattias Jonson
2010 – Pa Dembo Touray
2009 – Markus Johannesson
2008 – Daniel Sjölund
2007 – Siggi Jónsson
2006 – Pa Dembo Touray
2005 – Johan Arneng
2004 – Tobias Hysén
2003 – Markus Karlsson
2002 – Kim Källström
2001 – Stefan Rehn
2000 – Micke Dorsin
1999 – Patrik Eriksson-Olsson
1995 – Thor-André Ohlsen
1994 – Danne Martinez
1993 – Jesse Kindbom