Vi är Sveriges tyngsta

Dela gärna!

Vi är Sveriges tyngsta supportrar. Vi har tre matcher kvar på oss att upprätthålla den standard vi har haft det här året. Vi har i långa stunder varit absolut bäst i landet – låt oss avsluta på topp! Nästa måndag, den 20 oktober, spelar Djurgården Fotboll sin näst sista hemmamatch för året och cirka 10 000 plåtar är sålda. Köp din biljett på en gång, dra med dig polarna och tagga till 1000, vi ska skapa grymt jävla drag den här matchen!

Vi ska göra något riktigt najs av de två återstående hemmamatcherna och skapa riktigt skönt tung-gung så att vi kan minnas tillbaka på den här läktarsäsongen som riktigt lyckad. I vår nästkommande match spelar vi dessutom mot våra största konkurrenter om sjätteplatsen – Örebro! Det är mycket som står på spel så som fördelning av placeringsbonus m.m. men främst handlar det om att vi fan vägrar komma efter ett skitlag som Örebro i årets tabell. Vi har varit för överlägsna de små bondlagen för att tillåta något att passera så här sent på säsongen. Slut upp på Stockholmsarenan!

KÖP BILJETT HÄR!

DIF har även släppt ett flertal grymma erbjudanden till matchen som du kan läsa mer om HÄR! Bland annat kan du bjuda med polarna till klacken för ett grymt pris. Ju fler biljetter du köper desto billigare blir det. Spana in klackerbjudandet HÄR!