Köp säsongskort!

Dela gärna!

Säsongen 2014 är inte slut ännu, men redan nu kan du säkra din plats för kommande år. Förläng ditt säsongskort till 2015 på en gång!

Vi har tre matcher kvar på årets säsong, men vi kan redan nu konstatera att vi har gjort ett ruggigt bra år publikt. Vårt publiksnitt har nästan fördubblats på bara 1,5 säsong på vår nya hemmaarena och stämningen har fått sig ett stort uppsving. Vi har skapat en fantastisk stämning som i långa stunder saknat motstycke ute i landet. När vi är som bäst har vi 20 000 personer som står upp och sjunger för DIF – helt jävla fantastiskt! Nästa år ska vi bli ännu bättre, på alla plan. För att vi ska lyckas med detta är du som säsongare oerhört viktig. Det är du som utgör grunden för hur nästa säsong ska bli. Kan vi i ett tidigt skede se till att många har förlängt sitt säsongskort har vi en grym bas och fantastiska förutsättningar att nå nya höjder både publikt och sportsligt!

Förläng på en gång!

För att skapa en riktigt bra hausse för säsongen 2015 är det viktigt att vi blir många – tidigt! DIF premierar därför de som förlänger i god tid. Priserna är nämligen reducerade fram till 31 december! Dessutom kommer de 3 000 första som förlänger sitt säsongskort att få en unik säsongarhalsduk helt gratis.

Svenska Cupen ingår!

Nytt för i år är också att våra gruppspelsmatcher i Svenska Cupen ingår i säsongskortet. Med det nya upplägget för Svenska Cupen med gruppspel innan den allsvenska starten kan vi få igång en riktigt bra hausse för dessa matcher.

Sofialäktaren

Priserna på Sofialäktaren har höjts marginellt till år. Men bland annat ingår våra gruppspelsmatcher i Svenska Cupen i priset. För att köpa säsongskort på Sofialäktaren ska du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet för nästa år har ännu inte släppts, men du kan ändå köpa ditt säsongskort redan nu och bli medlem i Järnkaminerna i efterhand. Info om medlemskap i Järnkaminerna för 2015 kommer i november.

KÖP SÄSONGSKORT I KLACKEN HÄR!

Mer info om säsongskortet, hur du förlänger på sittplats samt priser hittar du på DIFs hemsida på länken nedan.

FÖRLÄNG DITT SÄSONGSKORT HÄR!