DIF-Örebro – tre viktiga poäng

Dela gärna!

På måndag ställs vi mot Örebro på en förmodad kylslagen Stockholmsarena. Detta är årets näst sista hemmamatch och trots att många vill mena att vi inte har något att spela för, så handlar det faktiskt om tre viktiga poäng i kampen om sjätteplatsen i Allsvenskan.

10 500 biljetter är sålda, men bättre kan vi. Tillsammans ska vi röja ihop efter en säsong där vi äntligen sluppit 0-4 förluster och tagit ett par riktigt sköna segrar. Djurgår’n har faktiskt inte förlorat en enda match i år med mer än uddamålet. Det är faktiskt också den första säsongen på fem år där vi aldrig behövt oroa oss för nedflyttning, så nu är det dags att ge tillbaka till grabbarna och ge det stöd som de förtjänar. Medan spelarna ger sitt sista och vi drömmer vidare om Europa-plats till nästa år så ska vi först avsluta den här säsongen värdigt.

Köp biljett, ta med polarna och kom och se Djurgården spela fotboll!

KÖP BILJETT HÄR!

DIF har även släppt ett flertal grymma erbjudanden till matchen som du kan läsa mer om HÄR! Bland annat kan du bjuda med polarna till klacken för ett grymt pris. Ju fler biljetter du köper desto billigare blir det. Spana in klackerbjudandet HÄR!