Bokningen till Elfsborg uppe igen

Dela gärna!

Under helgen har många upplevt problem med att boka sin resa till årets sista bortamatch som spelas mot Elfsborg den 26 oktober. Problemet är nu åtgärdat och bokningen fungerar som den ska.

Vår leverantör av resebokningssystemet använder sig av ett företag vid namn PayIQ för alla deras betalningar. De har haft störningar under helgen och även nu under morgonen. Vi har haft kontakt med dem och problemet ska nu vara löst.

Har du gjort en bokning till resan men inte har fått en bekräftelse till din mail ber vi dig att försöka en gång till. Har du fått en bekräftelse till din mailadress har du gjort en bekräftad bokning och kan därför bortse från denna text.

Vi ber dig även kontrollera ditt konto och se om det har dragits pengar för resan. Har det gjort det kan vi meddela att dessa kommer att återföras till ditt konto inom några dagar. Beloppet har reserverats av din bank. Vill du ha tillbaka pengarna snabbare behöver du kontakta din bank och be dem släppa upp reservationen eftersom betalningen misslyckats.

Vi beklagar störningen, men det har legat utanför vår kontroll. Bokningen är som sagt nu öppen. Du kan antingen skriva upp dig på länken nedan eller i våra souvenirbås på Stockholmsarenan ikväll mot Örebro.

SKRIV UPP DIG HÄR!

Du kan läsa mer om resan så som avgångstid, matchbiljettinfo m.m. HÄR!