Säsongsavslutning och Heldag med DIF

Dela gärna!

På lördag den är det dags för den sista matchen för 2014 års fotbollssäsong. Dessutom spelas DIF Hockey en match senare på dagen. 13.00 är det fotboll mot IFK Norrköping och 16.00 är det hockey mot Örebro HK. Köp biljett NU!

Vår senaste Heldag med DIF blev ingen succé. Det var förvisso fullsatt på Hovet, bra drag på fotbollen och 11 500 är en helt OK publiksiffra, men torsk i båda matcherna och underkänt drag i hockeymatchen lämnade en bitter eftersmak. Gävle spöade Stockholm denna dag. Den 1 november spelar vi mot två bondhålor på nära håll. Norrköping i fotboll och Örebro i hockey.

Vi har stor revansch att utkräva för inte bara den senaste Heldagen utan även för vår senaste fotbollsmatch. Det var en match totalt ovärdig Djurgårdens IF! Som vi skrivit vid tidigare tillfälle så har vi vid motgång två alternativ. Att lägga oss platt på rygg och tappa vår värdighet, eller att resa oss upp och visa vad DIF är för något. Köp plåtar till båda matcherna på en gång så ser vi till att avsluta den här säsongen på topp!

DIF har ett grymt erbjudande där båda matcherna ingår. Köp biljettpaketet HÄR! Sista dag att boka paketet är måndag 27 oktober.

  • DIF Fotboll – IFK Norrköping 1 november 13.00 Stockholmsarenan – KÖP BILJETT HÄR!