Köp säsongbiljett på Sofialäktaren!

Dela gärna!

Säsongen 2014 är över. En säsong som kantats av sorg men också haft många höjdpunkter. Matcher som Malmö och Göteborg på Stockholmsarenan, bortaderbyt mot Solna, resan till Borås m.m. På vår hemmaplan har vi i många matcher varit bländande bra, på bortaplan har vi gjort det riktigt bra. Vad vi behöver göra till nästa säsong är att höja lägstanivån på hemmaplan och bli fler på bortaplan. Ett första och oerhört viktigt steg är att sälja många säsongsbiljetter.

DIF släpper nu 3 000 säsongsbiljetter till Sofialäktaren. Priset för 15 hemmamatcher i Allsvenskan och gruppspelsmatcher i Svenska Cupen 2015 är endast 1 160 kronor (reducerat pris) eller 1 370 kronor. Dessa priser gäller fram till årsskiftet, därefter blir det en prishöjning.

För att ha säsongskort på Sofialäktaren 2015 behöver du också vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet för 2015 har ännu inte släppts, mer info om när du kan köpa det kommer på vår hemsida. Du kan dock utan problem köpa säsongsbiljett först och sedan lösa medlemskap i Järnkaminerna.

Nytt för nästa säsong är att du kan delbetala din säsongsbiljett. Då ska du inte boka på länken utan skicka ett mail till [email protected] så får du en unik länk där du kan genomföra din bokning och välja delbetalning som alternativ.

Vill du köpa Kombikortet där du får säsongsbiljett för både hockey och fotboll samt ett medlemskap i JK? Klicka HÄR!

KÖP SÄSONGSBILJETT I KLACKEN HÄR!