Järnkaminerna växer sig starkare

Dela gärna!

Järnkaminernas verksamhetsår 2014 är ett år att minnas. Under de senaste 12 månaderna har vi vuxit enormt. Vi har ökat vårt medlemsantal markant, vi har blivit mer organiserade och har fått in en stor mängd färskt blod. Vi har just nu över 50 personer som jobbar i Järnkaminernas namn.

Här är ett axplock av vad vi har åstadkommit i år:

  • Vi har lockat ner 5 000 man till bortapremiären 50 mil från Stockholm
  • Vi har värvat fler medlemmar än på många år
  • Vi har börjat sälja riktigt snygga souvenirer
  • Vi har tillsammans med många andra aktiva supportrar åstadkommit enorma hausser och uppnått publiksiffror som 18 000 mot Göteborg och 25 000 mot Malmö
  • Vi har tillsammans med IDH och DH dragit igång insamlingen FairPlay2014 som hittills resulterat i över 1 miljon kronor till DIF Hockey
  • Vi har bidragit med cirka 50 000 kronor till Sofialäktaren Tifos verksamhet
  • Vi har utökat främst vår souvenirgrupp vilket gör att vi engagerar över 20 ungdomar varje vecka

Allt detta hade inte varit möjligt om det inte vore för vår fantastiska Djurgårdsfamilj. Det är ni som lyssnat på våra uppmaningar, köpt biljetter, bokat resor, köpt medlemskap, våra souvenirer, bidragit till insamlingar. TACK!

2015

Kommande verksamhetsår tänker vi gasa ytterligare. Vi tänker samla in ännu mer pengar till goda syften, vi tänker dra igång ännu större hausse kring DIF, trycka upp ännu snyggare souvenirer, stötta Sofia Tifo ännu mer, aktivera ännu fler ungdomar. Vill du hjälpa oss? Det bästa du kan göra är att bli medlem. Du kan antingen köpa medlemskap för 2014 eller vänta till 2015 års medlemskap släpps. Med ett medlemskap ger du oss ekonomiska förutsättningar och ännu mer tyngd att tala för Djurgårdsfamiljen. Bli medlem på vår hemsida HÄR eller gå till en av våra souvenirbås på match och köp ditt medlemskap för blott 150 kronor. Lägg gärna till Supporterhundringen så stödjer du Reseklubben och Sofialäktaren Tifo med 50 kronor vardera.