En dag för Djurgår'n – en dag för oss!

Dela gärna!

Vi ses på E4 Norra, på Hovet och på En Arena. ALLA ska dit!

Imorgon lördag är det inte bara dags för Marcus Nilson och Gustaf Wesslau att komma tillbaka till Hovet…det är också “En dag för Djurgår’n” där allt fokus ligger på vår insamling för rättvisa i svensk hockey.

Här är det som gäller under dagen:

Före match: Träffa hjältar på E4 Norra

Från och med klockan 14.00 kommer man att kunna träffa gamla profiler och legendarer på E4 Norra/Angelini. Det finns loppisbord med DIF-fynd och massor av roliga saker för de minsta såsom hinderbana och hoppborg. Du kan mingla med gamla hjältar som Micke Magnusson, Tommy Söderström, Nichlas Falk och Jimmie Ölvestad. Och baren är givetvis öppen!

Det kostar 100 kronor och går att boka via difhockey.se. Det går även att pröjsa i dörren. Pengarna går till insamlingen FairPlay2014!

Efter match: ALLA till En Arena

Oavsett hur det går i matchen uppmanar vi varenda djurgårdare att ta sig till En Arena (f.d. WKB) på Palmfeltsvägen mitt emot Globens tunnelbana. Där bjuder vi på intervjuer med de ansvariga för insamlingen och förhoppningsvis även olika representanter från DIF. Kom dit och njut av buffé, djurgårdsöl, bra musik och grymt sällskap.

En del av pengarna per såld öl går direkt insamlingen – därför är budskapet enkelt: ÖL FÖR DJURGÅR’N!