Åk till Göteborg på lördag!

Dela gärna!

På lördag möter vi Frölunda på bortaplan för andra gången den här säsongen. Denna gång kommer grabbarna på isen få ett tungt stöd från hundratals djurgårdare. Har du inte spikat din resa ännu är det hög tid för det, det samma gäller för matchbiljett. Skriv upp dig på våra bussar på länken nedan och köp matchbiljett i DIFs butik, sista dagen imorgon.

Matchbiljett

Vi har fått 546 biljetter, men vi vet att djurgårdare även har köpt biljetter på Ticnet intill våra tilldelade sektioner. Biljetterna återfinns i DIF hockeys butik som ligger i Globen Shopping en rulltrappa ner från McDonalds och kostar 185 kr/st. Sista dag att köpa matchbiljetter till matchen i Stockholm är fredag vid lunchtid. Butiken är öppen från 10.00.

De som bor på landsort hade möjligheten att beställa matchbiljett från butiken fram till onsdag 16.00. För er som inte residerar i Stockholm men vill ha biljett till matchen bör hålla utkik på vår hemsida om vidare info hur ni köper biljett. Troligtvis kommer resterande biljetter att säljas som direktinsläpp, men vi vet inte säkert ännu.

JK-bussar

Vi har reducerat priset på våra bussar till matchen till endast 350 spänn. Tveka inte att hänga med på Djurgårdsfest!

Tänk på att det är av största vikt att vi verkligen blir många nere i Göteborg. För er som vill att vi ska arrangera resor till bortamatcher i hockey är det extra viktigt att ni skriver upp er. Nu är det upp till bevis för alla Djurgårdare, blir vi många här nere så öppnar det för en större trovärdighet om vi vill göra flera storsatsningar under säsongen.

Skriv upp dig nu, antingen på länken nedan. Bussarna avgår från Stadion 06.00.

SKRIV UPP DIG HÄR!

Vanligtvis är det medlemskrav i Järnkaminerna för att åka med våra resor, men till denna resa kommer vi att låta även de som inte är medlemmar åka med. Detta p.g.a. att våra medlemskap gäller kalenderår och att du med ett medlemskap i JK 2014 bara gäller i en dryg månad till. Medlemskapen för 2015 kommer att släppas i december.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Antonio Bar på Berzeliigatan 19. Puben ligger cirka 300 meter från Scandinavium. Slut upp där så ser vi till att sjunga upp ordentligt inför matchen!

Allmän info

Datum: Lördag 22 november
Matchstart: 16.00
Resemål: Göteborg
Arena: Scandinavium
Avresa: 06.00 Stockholms Stadion
Pris: 350 kronor

16d6ea4dbd342c95d4aa158158b4c1da