Bli medlem i Järnkaminerna!

Dela gärna!

Låt oss presentera – medlemskapet i Järnkaminerna Stockholm 2015! Året vi ska slå vårt medlemsrekord och bli minst 5 000 medlemmar! Medlemskapet köper du antingen här på nätet eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey. För bara 150 kronor blir du en del av, och hjälper oss att bli, Sveriges bästa supporterförening. För er som känner att ni vill bidra ytterligare går det att lägga till den så kallade Supporterhundringen där 50 kronor går till Reseklubben som arrangerar bortaresor och 50 kronor till Sofialäktaren Tifo.

BLI MEDLEM HÄR!

– Läs mer om Supporterhundringen HÄR
– Läs vår webshopsguide HÄR
– Steg för steg-guide hittar du HÄR
– Läs HÄR varför du bör vara medlem i Järnkaminerna
– Läs HÄR vad du får ut av ditt medlemskap

BLI MEDLEM I JK 2015 NU – VI SKA BLI 5 000 MEDLEMMAR!

a7pVI1