Webshopsguiden

Dela gärna!

Vi i Järnkaminerna siktar på att ha Sveriges bästa supporterhemsida. Vi satsar även på att ha landets bästa webshop, något som inte har varit helt enkelt då det finns väldigt få alternativ som passar våra stora kravspecifikation. Under december och 2015 kommer vi successivt att byta ut våra nuvarande system för medlemsskap, resor och souvenirer. Tidigare har man behövt köpa sina saker på olika ställen vilket inte har varit smidigt vare sig för er eller för oss.

Tillsammans med företaget Transticket i Nyköping har vi tagit fram en lösning där du kan boka resor, teckna medlemskap och så småningom även köpa souvenirer. Allt i samma köp, på samma plats. Inom en hyfsat snar fram tid kommer man även att få rabatter som inloggad medlem när man köper souvenirer på nätet. Självklart kommer även denna rabatt gälla mot uppvisande av medlemskort i Järnkaminernas souvenirstånd på matcher.

BLI MEDLEM HÄR!

Medlemskap 2015

Vanligt medlemskap: Ett vanligt medlemsskap i Järnkaminerna kostar 150 kronor, eller 250 kronor om du väljer att lägga till Supporterhundringen. Du köper ditt medlemskap genom att klicka på det medlemsval du vill ha och “Lägg till i varukorg” eller klicka direkt på “Köp”. Gå sedan till kassan. Välj leveranssättet “Epost”, klicka på ”Ny användare” och fyll i uppgifterna. Klicka sedan på betala och följ instruktionerna i betalsteget.

Familjemedlemskap: Familjemedlemskap kostar 300 kronor (400 kronor med Supporterhundring) och gäller för max två vuxna och max tre barn (max fem men minst tre personer totalt). Du köper ditt medlemskap genom att klicka på det medlemsval du vill ha och “Lägg till i varukorg” eller klicka direkt på “Köp”. Gå sedan till kassan. Välj leveranssättet “Epost”, klicka på ”Ny användare” och fyll i uppgifterna. Du som köper familjemedlemskapet är huvudbokare och anger dina uppgifter där. Under dina uppgifter finns något som kallas för ”Kommentar”. I det fältet anger du resten av familjens uppgifter. Här räcker det med förnamn, efternamn och de sex första siffrorna i personnumret. Om du vill kan du även ange telefonnummer och e-postadress till någon av de övriga familjemedlemmarna, all information från JK kommer dock att kommuniceras till huvudbokaren. Klicka sedan på betala och följ instruktionerna i betalsteget.

Ständigt medlemsskap: Ständigt medlemskap i Järnkaminerna kostar 3 000 kronor (3 100 kronor med Supporterhundring). Följ samma instruktioner som för vanligt medlemskap. Ständiga medlemmar erhåller årligen ett nytt medlemskort för det aktuella året. Du kommer 2015 även att få ett speciellt medlemskort endast för de med ständigt medlemskap, samt utvalda specialrabatter på souvenirer under året.

Du har nu blivit medlem och kommer att få ditt medlemskort hemsickat i brevlådan. Utöver det kommer du även att få inloggningsuppgifter till din medlemssida i webshopen när du köper souvenirer och resor i fortsättningen. Som inloggad medlem kommer du inom kort kunna få rabatt på souvenirer och vi kommer även lägga in souvenirer som bara inloggade medlemmar kan köpa. Du kommer även få ett så kallat ”mobilt medlemskort” som är utformat som en mobilbiljett. Om du exempelvis har glömt ditt medlemskort hemma när du ska åka med oss på en bortamatch kan du visa upp ditt mobila medlemskort. Spara biljetten som en bild i telefonen och visa den för bussvärden tillsammans med legitimation.

Souvenirer

Inom kort kommer du också att kunna köpa dina souvenirer i vår nya webshop. När du är inloggad som medlem kommer du kunna ta del av medlemsrabatter på våra souvenirer. Då behöver du heller inte ange dina personuppgifter. Loggar du inte in på din sida kommer du inte få några rabatter och kommer behöva skapa en ny användare.

Vi håller fortfarande på att slipa på de sista detaljerna med souvenirdelen. Fram tills dess kan du köpa våra souvenirer i vårt bås på hemmamatcherna eller i PGMs webshop HÄR! Passa på att köpa något snyggt till farmor eller lillebrorsan i julklapp.

Bortaresor

Snart kommer även den första bortaresan i vår nya webshop. Resan går till Karlstad för match mot vår stora rival Färjestad den 31 januari. För att få åka med på våra resor är det ett krav att vara medlem i Järnkaminerna då vi subventionerar många av resorna med medlemsavgifter. Man kan köpa en resa utan att vara medlem men måste tecknat medlemskap innan avresa. Om du köper ditt medlemskap tätt inpå resan kommer du inte hinna få ditt kort hemskickat, men du kan utan problem visa upp din mobilbiljett som du får direkt efter köpet.

Hemmamatcherna

Givetsvis kan du köpa våra snygga souvenirer, anmäla dig till bortaresor och teckna medlemskap även på våra hemmamatcher.  När det gäller resor och medlemskap så kommer vi skriva upp dina uppgifter på utkrivna medlems- och reseunderlag då vi ibland har ont om internettäckning på arenorna och begränsat med teknisk utrustning på plats. Det gör att vi behöver lägga in dina uppgifter manuellt. Det kan därför dröja upp till två veckor innan du får inloggningsuppgifter till din sida i shopen.

När vi har lagt in dg i vårt system kan du surfa in på http://jarnkaminerna.ebiljett.nu och trycka logga in, ange din epost och sedan trycka på ”Glömt lösenord”. Du kommer då få ett tillfälligt lösenord att logga in med. Väl inloggad kan du byta till ett personligt lösenord.

Matchen mot MODO är den sista hemmamatchen innan jul. Kom förbi vårt bås och köp något snyggt till farfar eller lillsyrran.

Din personliga webshop

Som medlem i Järnkaminerna 2015 får du en helt egen sida i webshopen. På denna sida kan du göra följande:

  • Se dina tidigare köp i alla kategorier
  • Anmäla dig och betala för våra roliga bortaresor
  • Köpa souvenirer, inom kort till rabatt som inloggad medlem
  • Köpa utvalda souvenirer som endast kan köpas av inloggade medlemmar
  • Ändra dina uppgifter om du skulle flytta eller byta mailadress så du inte går miste om viktig info från oss

Avgifter

Precis som i vårt tidigare system, Ticnet och andra leverantörer tar Transticket 10 kronor i systemavgift per order. På varje order tillkommer alltså 10 kronor som står specificerad i varukorgen som ”Serviceavgift”.

Köper du souvenirer tillkommer en fraktkostnad på 79 kronor. Du får då paketet hemskickat (eller till närmaste utlämningsställe).

Exempel 1: Du köper ett medlemskap för 150 kronor. Slutsumman blir då 160 kronor.

Exempel 2: Du köper ett medlemsskap för 150 kronor, en resa till Färjestad för 200 kronor och två t-shirts för 200 kronor/styck. Slutsumman blir då 839 kronor. 150 för medlemskapet, 200 för resan till Färjestad , 400 för t-shirtsen , 79 i fraktavgift och 10 i systemavgift.

OBS! Systemet är lika nytt för oss som det är för er. Vi ber därför om visad hänsyn för bansjukdomar. Upptäcker ni något fel eller vill tipsa om förbättringar vänligen maila [email protected].

Välkommen till Järnkaminernas nya webshop!

Skärmavbild 2014-12-10 kl. 13.05.45 Skärmavbild 2014-12-10 kl. 13.06.28

Skärmavbild 2014-12-10 kl. 13.06.28