Järnkaminernas dag den 3/1 – du ska vara där!

Dela gärna!

Den 3 januari spelar DIF Hockey mot Örebro på Hovet. Det är den tionde JK-dagen i ordningen. Fixa din plåt redan idag!

Ända sedan säsongen 2005/2006 har Järnkaminerna haft en särskild storsatsning för att stödja hockeyn lite extra i början av det nya året. Från början var det för att bygga upp en långsiktig och bra stämning på matcherna – men nu är det en tradition och en påminnelse om vad vi står för på våra läktare.

Den 3 januari 2015 är det dags för JK-dagen mot Örebro. Klacken kommer vara större, mer taggad och låta högre än någonsin tidigare under säsongen. Låt oss tillsammans göra ett avstamp mot de sista månaderna av grundserien.

Köp biljett redan idag – innan det är för sent.

KÖP BILJETT HÄR

Glöm inte bort att fylla Globen i mellandagsmatcherna mot Leksand och Brynäs. Vi ses väl där?

jkdagen