DIF-Brynäs – en chans till revansch för oss på läktarna

Dela gärna!

Det blev en snöplig förlust på isen och en underprestation på läktaren mot Leksand. Nu måste vi ta oss i kragen på riktigt.

Läktarinsatsen i den fullsatta matchen mot Leksand var stundtals grym men bara i korta perioder. Visst, Globen är ingen optimal arena men vår sång ska inte tystna så ofta som den gjorde på annandagen.

Imorgon söndag kommer Brynäs på besök till Globen och över 12 000 biljetter är sålda. Det ger oss ett perfekt tillfälle att ta revansch på oss själva. Då ska det inte finnas någon gammal bakfylla från juldagen eller allmän mättnad från julbordet kvar. 100 procent inställning från alla är det som gäller.

Vårt stöd kommer vara ovärderligt i kampen om de så viktiga platserna ovanför kvalstrecket. Vårt stöd betyder faktiskt någonting. Därför funkar det inte att alldeles för många i fredags verkade se matchen som en förfest snarare än något viktigt för DIF Hockeys framtid. Drick och sjung upp tillsammans före matchen och i pauserna, men anledningen till att vi faktiskt är på plats är för att sjunga fram vårt lag, inget annat.

Det är dags att vi blir fler som faktiskt visar det på riktigt på Globen (och senare på Hovet). Vi måste ta vår roll på allvar så att vi kan göra vårt, oavsett hur det ser ut på isen.

Så slut upp på söndag på Globens kortsida så skapar vi det där trycket bara en taggad Djurgårdsfamilj kan.

KÄMPA DJURGÅRDEN!

a55db17bae842f5d6e80298325df7546