Insamlingen #FairPlay2014 avslutas – skänk pengar på JK-dagen!

Dela gärna!

JK-dagen den 3 januari är sista chansen att bidra med pengar till insamlingen för att förstärka DIF Hockeys spelartrupp. Så här kan du bidra.

När Djurgården tar emot Örebro på lördagen är det också sista datumet för att skänka pengar till insamlingen för rättvisa i svensk hockey.

Supportrar kommer därför att gå runt med hinkar i foajérna där man lämpligtvis skänker minst en sedel. Vi ska se till att DIF får den sista push som behövs den här säsongen! (Andra sätt att skänka pengar – se längst ned) Insamlingen avslutas 23.59 den 3 januari.

Sedan starten i juni har FairPlay2014 lyckats samla in fantastiska 1 258 000 kr. Under hösten har ett hungrigt Djurgården levererat på isen och supportrarna har som vanligt levererat på läktarna. Men trots framgångarna är fortsatt SHL-spel långt ifrån säkrat. Därför behöver vi nu din hjälp igen – i ett sista ryck för att kunna förstärka truppen med nyförvärv i vinter!

SHL-säsongen närmar sig nu ett väldigt viktigt skede. Det har gått bra hittills och Djurgården balanserar just nu på en slutspelsplats, men samtidigt har vi i nuläget trots allt bara sju poäng ner till kvalplats. Och som bekant så svänger det fort i hockey.

Djurgården har som alla vet sämre ekonomiska förutsättningar än de övriga SHL-lagen. DIF måste med all sannolikhet förstärka laget innan transferfönstret stänger den sista januari för att vara säkra på en plats i SHL även nästa säsong.

Lyssna på senaste DIFpodden för att få reda på vad det är som vice vd:n KG Stoppel letar efter på spelarmarknaden.

Djurgården Hockey behöver alltså allt ekonomiskt stöd som kan frambringas! Därför har vi beslutat oss för en sista kraftansamling i FairPlay2014: det sista rycket för att ge Djurgården den ekonomiska push som behövs inför avgörandet i grundserien! Tillsammans kan vi hjälpa Djurgården att inte bara hålla sig kvar till nästa säsong – utan även gå till slutspelet när mars månad närmar sig!

För rättvisa i svensk hockey!

/Järnkaminerna, IDH, Djurgårdshjälpen

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT SKÄNKA PENGAR

Gå in på insamlingssidan http://foreningsinsamling.se/fundraisers/fairplay2014/ Här kan du donera pengar via bank- eller kreditkort, och dessutom följa hela insamlingen.

DONERA VIA SMS

Vill du skänka pengar via sms går det bra att göra det genom olika sätt.

Månadsdonation 100 kr/månad

Vill du skänka 100 kr i månaden under ett års tid skickar du följande SMS till nummer 72 672:

”BIDRA 12 FAIRPLAY2014 (ditt namn)”

Engångsdonationer

Vill du skänka ett engångsbelopp skickar du följande SMS till nummer 72 672:

”BIDRA 500 FAIRPLAY2014 (ditt namn)” för att skänka 500 kr.

Du kan byta ut beloppet 500 mot valfritt belopp, exempelvis 50, 100, 200, 300, 400 eller 500 kr.