Trettondagshockey – vi ses på Hovet!

Dela gärna!

Frölunda kommer till Hovet och ska sjungas ut så hårt att de snabbt åker hem till Sveriges baksida igen.

Förra matchen var JK-dagen och vi visade återigen vilken elektrisk stämning vi kan skapa inne på Hovet om alla är taggade till hundra procent. Låt oss nu ta fasta på den taggningen under resten av säsongen. Varje match, varje period.

I dag på trettondagen kommer Frölunda till Hovet. Senast de var på besök slutade det inte alls bra men det som var positivt då var att de som stannade kvar hela matchen på läktarna sjöng ut rejält och visade hjärta.

Nu samlar vi oss samman även på en “vanlig” match och visar att Djurgårdsfamiljen inte tänker ge bort en enda poäng gratis i vår borg.

Sjung för gamla Djurgår’n!

Så här fixar du biljett om du inte gjort det.

införfrölunda