Låt dig smittas av abstinensen

Dela gärna!

Vi vet inte hur det är med er, men vi på Järnkaminernas redaktion har smittats av en sjuk fotbollsabstinens. Innan januari är över vet vi, med största sannolikhet, hur vår allsvenska premiär kommer att se ut. Oaktat vilka vi möter, om vi spelar hemma eller borta och vilken veckodag matchen infaller på, är det en sak som är säker – vi i JK tänker lägga stor kraft på att göra matchen till något alldeles särskilt!

Utöver premiären, som vi starkt misstänker kommer att bli en hemmamatch, innehåller våren även två derbyn. Matchen mot Gnaget kommer som vanligt vara omtalad i hela landet långt i förväg, men vi har som ni vet ännu en antagonist i närområdet som vi inte ställts mot på många år. I nuläget vet vi inte om vem vi möter hemma/borta. Det spelar dock mindre roll, för det finns inget annat alternativ än att vi ska dominera läktarna i båda dessa matcher.

Vad kan du som gemene Djurgårdare göra just nu? Köpa säsongskort är det självklara svaret. Men vi vill också att du låter dig smittas av suget. Räds inte abstinensen – omfamna den istället och tagga till ännu mer. Om drygt två månader brakar det loss och vid avspark vill vi att du ska vara laddad till 110 %. Vi vet att du har en känsla av att den här säsongen kommer bli speciell, du känner det i magen. Det pirrar lite lätt när du tänker på fullsatta läktare, blåränder så långt ögat kan nå. Ett eko som sveper över arenan och ger gåshud till allt som kommer i dess väg. En vägg av muller, så tung att den raderar allt annat ljud. En stämning som påverkar spelet. En ljudkuliss som trycker in bollen i mål.

Snacka runt med polarna och se till att alla köper sitt säsongskort så fort som möjligt, och sätt dig klistrad vid datorn kommande dagar då spelschemat släpps. 2015 ska bli vårt fetaste läktarår någonsin och du ska bidra till att så blir fallet.

DJUUUUUUUUU…

abbcd3d40c4d4be4e5170081d54ec9cd