Sista infon inför Färjestad borta – detta gäller

Dela gärna!

På lördag drar Djurgårdsfamiljen till Karlstad för att sjunga fram DIF i sista matchen innan landslagsuppehållet. Här är allt du behöver veta inför resan (ja, det finns platser kvar!)

Så länge det finns platser kvar så kan man anmäla sig till resan på http://jarnkaminerna.ebiljett.nu/Home/Tickets/66/false för 200 kronor!

Två bussar kommer rulla från klocktornet klockan 08.30, kom i tid för bussarna väntar inte på någon.

OBS! Ta med 100 kronor kontant (jämna pengar!) och ge till bussvärden så får du sen dina biljetter av honom eller henne. Har du inga pengar får du låna av någon på bussen. Annars får du ingen matchbiljett utan får lösa detta på egen hand.

SÅ HITTAR DU DIN BILJETT

För att få din mobilbiljett så surfar du in i webshopen jarnkaminerna.ebiljett.nu och uppe i högra hörnet finns en knapp som heter “logga in”. Är det första gången du gör det så tryck på “glömt lösenord” så får du ett tillfälligt lösenord som du anger som du sedan kan ändra till ditt personliga inne på “mina sidor”. Där hittar du även dina köp såsom medlemskap och resor och du kan där ladda ner dina bussbiljetter.

MEDLEMSKAPSKRAV

Man måste vara medlem för att åka med på JK:s resor så lös gärna ditt medlemskap innan med, har du löst i webshopen men inte fått medlemskortet så loggar du in på ditt konto enligt ovanstående instruktion och visar bussvärden att du köpt medlemskap för 2015.

Ta för vana sen att alltid logga in det första du gör när du ska köpa dina grejer i shopen för då kommer alla uppgifter redan vara ifyllda vid köp.

BILJETTER PÅ SAMLINGEN

För dig som åker snett eller bor i landsort så kommer det dels att finnas ett antal biljetter på samlingskrogen Jaguar (Kungsgatan 14) dels en timme innan matchstart vid bortainsläppet i Löfbergs Lila Arena.

FRÅGOR?

Kontakta [email protected]

Sjung DIF till tre poäng!

16d6ea4dbd342c95d4aa158158b4c1da