Häcken i bortapremiären!

Dela gärna!

Säsongen närmar sig och därmed laddningen för bortapremiären. Vi har länge haft en tradition att vara riktigt många på plats i våra bortapremiärer. Här är antalet blåränder på plats de senaste sex åren:

2014 Helsingborg: 5 000
2013 (Helsingborg): 2 700
2012 (Elfsborg): 3 000
2011 (Kalmar): 1 200
2010 (Häcken): 1 400
2009 (Göteborg): 2 000

I år har vi som bekant en hemmapremiär i första omgången på riktigt länge, och vi kommer som vi tidigare nämnt att lägga stor kraft på den. Men vi tänker självklart inte glömma vår bortapremiär! Vi vill uppmana samtliga blåränder att ta sig ner till Göteborg den 9 april och stötta DIF på plats. Det kommer bli riktigt kul som vanligt.

Matchen kommer att spelas på Gamla Ullevi, som för tillfället är Häckens hemmaplan. Ullevi har enligt undertecknad landets sämsta bortasektion. Därför kommer vi precis som inför 2014 års bortamatch mot Häcken försöka lösa en annan sektion. Vi har ställt en förfrågan till Häcken om att få stå på övre etaget. Vi återkommer så fort vi fått besked angående det. I somras var vi cirka 500 man på plats och skapade tunggung. Tänk er själva vad ett par tusen blåränder skulle kunna göra.. Missa inte detta!

JK-bussar

Vi har bokat 15 bussar till resan, dessa ska självklart fyllas! Skriv upp dig på gång så ser vi till att få en tidig hausse! Skriver upp dig gör du på länken nedan eller på våra hemmamatcher på Hovet. Utöver JKs bussar har vi fått besked att ett flertal privatbussar är på gång och många landsorter jobbar redan för att skicka ner bussar. Skriv upp dig för bara 350 kronor, som är priset på de första 10 bussarna!

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Vi återkommer.

Matchbiljett

Vi har ställt en förfrågan till Häcken om att få stå på övre etaget. Vi återkommer så fort vi fått besked angående det.

Allmän info

Datum: Torsdag 9 april 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: 08.00-09.00 (vi återkommer med exakt avresetid)
Avreseplats: Stockholms Stadion
Pris: 350 kronor

MISSA ALDRIG EN BORTAPREMIÄR!

JK-140330-0023