5 april – fullsatt som gäller!

Dela gärna!

Söndag den 5 april ska det mullra från Globenområdet. Det är dagen vi spelar vår första riktiga hemmapremiär på flera år, det ska märkas.

Taggningen inom  Djurgårdsfamiljen är stor just nu. Trots flertalet stora spelartapp andas det stor framtidstro. Det snackas om det nya Djurgården med ett ungt och spännande lag. Bosse har satt sin prägel på lagbygget, nu är det upp till Pelle att förvalta det han har fått i händerna.

Även på läktaren finns det en stor optimism. Säsongen 2015 kommer sannerligen bli slaget om Stockholm. Det är extremt viktigt att vi är på topp hela säsongen för att vinna. Vi ska inleda säsongen på allra bästa sätt – med en fullsmetad arena och ett fett jävla drag! Vid matchstart 17.30 ska Stockholmsarenans fundament vackla. Stämningen ska inte gå att jämföras med något inom 300 mils radie.

Vad krävs?

För att vi ska få den fetaste premiären någonsin i Djurgårdssammanhang krävs det en mängd faktorer. Dels måste vi fortsätta att sprida budskapet om hur fet premiären kommer att bli till alla vi känner. Det är även viktigt att vi säljer många biljetter långt i förväg. Det bästa du och dina vänner kan göra är att köpa säsongskort. Om du vet med dig att någon i gänget inte kommer att köpa säsongskort hur mycket du än tjatar, är det din plikt att ändå få med dig denne till premiären. Visa personen någon av klippen nedan. Om den inte vill gå på premiären efter det bör du ifrågasätta färgerna på hjärtat..

Inför säsong 2015

DIF 2015 – Köp säsongskort!

Ole ole ola

Djurgårdsfamiljen – enade, samlade och riktigt jävla tunga!

5c31e2d0042727912740d6d6f9da44c7