Äntligen hockey igen – vi ses på Hovet!

Dela gärna!

På tisdagskvällen ställs DIF mot jumbolaget Modo i en sjukt viktig match. Kom till Hovet!

Senast det var hockey var det fortfarande januari och DIF hade då en väldigt dålig svit bakom sig. Men i Karlstad hände något. Trots flera skador under matchen vände hockeykrigarna 0-1 till en skön 2-1-seger.

Det var inte bara en skön seger vi fick med oss hem utan också en grym dag och helg för många djurgårdare. På tisdagskvällen drar hockeyn äntligen igång igen! Tillbaka i laget finns då också Emil Lundberg, som var med och tog upp oss förra året. Passa på att välkomna honom hem!

En Arena

Inför matchen uppmanar vi alla djurgårdare att precis som vanligt ladda upp med öl och mat på En Arena mittemot Globens tunnelbana. Glöm inte att en del av vinsten från försäljningen av Djurgårdsölen där går direkt tillbaka till Djurgårdsfamiljen.

Souvenirer och medlemskap

Inne på Hovet säljer JK som vanligt souvenirer utanför klacksektionen. Kom förbi och bli medlem i JK för 2015 eller köp det senaste och snyggaste från vårt utbud.

VI SES PÅ HOVET!

införfrölunda