10 dagar kvar – bidra till cuphaussen!

Dela gärna!

Biljett till våra två hemmamatcher i Svenska Cupen ingår för dig som köpte säsongsplåt innan den 1 februari. Detta möjliggör för dig att istället köpa på dig några plåtar till andra som vanligtvis inte går på DIFs matcher. Det är bara det undre etaget som kommer vara öppet och det kommer vara fri placering. Utmärkt tillfälle att ta med polare, släkt och vänner!

KÖP BILJETT HÄR!

Ge DIF fet och värdig inramning!

Över 7 000 biljetter är redan sålda, så vi har ett fint tillfälle att få upp publiksiffran till över 10 000. Det vore en fantastisk siffra för Svenska cupen, och det ska vi nå! Glöm inte att Svenska Cupen är vår mest realistiska Euorpadröm. Efter bra resultat i våra sex matcher är en plats i Europa ett faktum.

KÖP BILJETT NU OCH BIDRA TILL CUPHAUSSEN!

15859934474_894da1a1dd_o