Stormatchpaketet – de största matcherna!

Dela gärna!

Allsvenskan 2015 kryper allt närmare. Vad vi alla ser fram emot mest är ju såklart hemmapremiären mot Elfsborg den 5 april. Du bör säkerställa dig en plats på denna match snarast då det kommer att bli något utöver det vanliga. För dig som vill uppleva mer än bara premiären finns det utmärkta alternativ. Det absolut smartaste du kan göra om du inte vill riskera att missa någon viktig match är att köpa säsongskort. Du sparar dessutom pengar på det och hjälper DIF till en stabilare ekonomi. Om inte det vore nog bidrar du till haussen inför säsongen 2015! KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

Men för dig som känner att du inte riktigt har tid för alla 15 hemmamatcher på året finns ytterligare ett alternativ. Med Stormatchpaketet får du en biljett till de allra största matcherna så som hemmapremiären, derbyna och matchen mot Malmö.

Matcherna som ingår:
DIF – Elfsborg (hemmapremiär)
DIF – AIK
DIF – Hammarby
DIF – Malmö FF
DIF – IFK Göteborg
DIF – Helsingborgs IF
DIF – GIF Sundsvall (säsongsavslutning)

Läs mer och boka Stormatchpaketet HÄR!

2015 ska bli så jävla fett!

4c2582002eea51f9139ead76b8f3612e