Nu drar vi igång vår medlemsdrive!

Dela gärna!

2015 är året då vi ska slå Järnkaminernas medlemsrekord från 2003 – nu drar vi igång en fet medlemsdrive! Precis som förra året hoppas vi att den får bra respons! Med start i våra hemmamatcher i Svenska Cupen ska vi se till att varenda jävel blir medlem!

Förra året siktade vi på att nå 5 000 medlemmar. Av olika anledningar stannade arbetet av vilket gjorde att vi stannade på 3 600 medlemmar i slutet av 2014. En siffra som dock står sig riktigt bra de senaste 10 åren. Nu tar vi ny fart och hårdsatsar på 2015!

I år ska JK slå medlemsrekord och vi ska ha en stark supporterkultur under 2015! Bli medlem här på nätet, eller på match!

Just nu ligger vi på en pinsamt låg siffra i medlemsantalet. Det är endast 371 personer som har valt att teckna medlemskap i Djurgårdens IFs officiella supporterförening.. Vi kräver skärpning, både från er och från oss. Nu kör vi igång vinterns medlemsdrive! Ett medlemskap kostar futtiga 150 kronor, en summa som inte har en stor inverkan på mångas plånbok.

BLI MEDLEM HÄR!

MOT MEDLEMSREKORD 2015!