Grym respons – 150 nya medlemmar sedan i fredags!

Dela gärna!

I fredags drog vi igång vår medlemsdrive för vintern. Responsen var riktigt bra och vi har nu gått från 371 medlemmar till 523! 2015 satsar vi som bekant på att slå medlemsrekord. Vi är såklart långt ifrån det just nu, men det är riktigt kul att folk har fått upp ögonen och börjat teckna medlemskap.

Nu kör vi vidare – bli medlem NU och se att alla polarna blir detsamma!

Med start i Svenska Cupen som börjar den 22 februari kommer vi att satsa stenhårt på att värva medlemmar. Vi vill dock uppmana samtliga att redan nu att teckna medlemskap. Du kan smidigt göra det på nätet på länken nedan. Har du några frågor eller är det någonting du inte förstår har vi skapat två guider som du hittar här:

https://www.jarnkaminerna.se/2014/12/11/webshopsguiden/

https://www.jarnkaminerna.se/2015/02/01/steg-for-steg-guide-medlemskap/

Liten summa, stor betydelse

Ett medlemskap i Järnkaminerna kostar bara 150 kronor och då blir du en del av, och hjälper oss att bli, Sveriges bästa supporterförening. 150 kronor har inte en stor inverkan på din plånbok, men det hjälper oss otroligt mycket. Med många medlemmar kan vi göra mängder med bra saker för andra djurgårdare. Indirekt sponsrar du dig själv och dina Djurgårdskompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset på våra bortaresor och fixa andra medlemsaktiviteter. Ju fler medlemmar vi har desto fler roliga saker kan vi arrangera för, ja just det – våra medlemmar.

BLI MEDLEM I JÄRNKAMINERNA HÄR!