Rösta på Årets Järnkamin 2014/2015!

Dela gärna!

Hank, Ahlén, Sörensen eller Tellan? Du bestämmer. Rösta här!

Nu är det dags att rösta om vem som ska bli Årets Järnkamin i ishockey 2014/2015.

Järnkaminernas styrelse har nominerat fyra kandidater till det åtråvärda priset. Precis som vanligt handlar det mycket lite om poäng och betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

 

Här är de fyra kandidaterna till Årets Järnkamin 2014/2015:

#17 Henrik Eriksson

Allsvenskan eller Elitserien spelar ingen roll för “Hank the tank”. Han har tagit klivet upp i seriesystemet på ett grymt sätt och kan lyfta laget helt på egen hand ibland genom att smälla på allt i ett byte. Personifierar hjärtat i laget.

#52 Mikael Ahlén

Hanks bästa och elakaste polare på isen. Gör det där lilla extra när domarna inte ser. Tar oerhört mycket stryk framför mål i båda zonerna. Förtjänar en eloge för att han försöker skipa rättvisa när disciplinnämnder och andra ser mellan fingrarna.

#66 Marcus Sörensen

Helt galna solomål och landslagsdebut i all ära. Men “Sören” är inte bara en bra spelare, han får enormt mycket stryk på isen men fortsätter åka rakt in i motståndarnas klubbor och handskar. Han ska bara fram och göra mål.

#32 Mikael Tellqvist

Kom hem till laget i sitt hjärta och har gett oss en helt annan stabilitet längst bak. Blir omåttligt glad över varenda liten seger fast han har vunnit det mesta och hunnit bli 35 år. Har på egen hand legat bakom flera av de viktigaste segrarna i år.

[polldaddy poll=”8656215″]