Åk till Borås på söndag!

Dela gärna!

På söndag är det dags att inta staden med sämst väder i Sverige igen. Då möter vi Norrby IF, vilka precis som Elfsborg spelar på Borås Arena. Förra gången vi var i Borås vann vi, och avslutade säsongen 2014 på ett mest spektakulärt sätt, med det fetaste blinktifot någonsin på bortaplan.


Precis som tidigare nämnt är DIF tippade att inte komma vidare ur sin grupp av Fotbollskanalen. Vi ska visa dem att de har fel och förbättra resultatet från vår match i söndags mot Ängelholm. Drömmen lever i allra högsta grad, det är två matcher kvar och de avgör allt!

Vår buss till matchen är nu full. Vill du åka och se blåränderna behöver du lösa din resa på egen hand. Snacka ihop dig med polarna och dra iväg!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Ingen pub denna match, bussarna går direkt till arenan.

Matchbiljett

Biljetter säljs endast som direktinsläpp. Kontant betalning är det enda som gäller. De under 16 år går in gratis och hämtar sina biljetter av SLO-Lena eller Mats Jonsson i anslutning till entrén vid vår sektion. Priset för ståplats är 100 kronor och sittplats 120 kronor.

Allmän info

Datum: Söndag 1 mars 2015
Matchstart: 16.00
Resmål: Borås
Arena: Borås Arena
Avresa: 08.30
Avreseplats: Stockholms Stadion

MOT EUROPA!

b1e421ef66412158962e31cadc4e5273