Prioriteringslista

Dela gärna!

I Sveriges två största publiksporter sammanslaget är DIF det starkaste publiklaget. Det är kanske inte nyheter, men det är alltid värt att poängtera. Särskilt ska man ha det i åtanke när man uppmanar folk att köpa, göra och haussa saker för DIF. Som Djurgårdare är det som vanligt mycket att hålla koll på. Här har vi därför gjort en prioriteringslista för att underlätta för alla älskade blåränder ute i landet.

1. LÖS BILJETT TILL HEMMAPREMIÄREN!

Du har tre olika alternativ när du ska lösa din biljett till hemmapremiären mot Elfsborg den 5 april: Säsongskort som är det klart bästa och mest prisvärda alternativet (KÖP HÄR). Stormatchpaketet där biljett till de allra fetaste matcherna ingår (KÖP HÄR). Lösbiljett är något du inte köper till dig själv, utan till blåränder du känner som inte skulle gå på matchen annars och som inte skulle köpa säsongskort hur mycket du än tjatar (KÖP HÄR).

2. Kom och hylla laget mot Brynäs!

Kontraket är säkrat! Nu återstår endast en hemmamatch i grundseriespelet som spelas mot Brynäs på tisdag. Kom till Hovet och hylla laget som med den överlägset minsta spelarbudgeten i Elitserien gjort en stark säsong!  KÖP BILJETT NU!

3. Bli medlem i Järnkaminerna!

Det är av yttersta vikt att vi får in många medlemmar nu för att kunna genomföra det vi vill. Det kostar futtiga 150 kronor, så lägg gärna till Supporterhundringen om du vill bidra ytterligare! Vi nådde nyligen 1 000 medlemmar vilket gjorde att vi lanserade vår nästa satsning – 3 000 medlemmar innan hemmapremiären! Gör vi det kommer vi att presentera en grym överraskning som ingen kommer vilka missa! BLI MEDLEM HÄR!

4. Bidra till haussen!

Du är en DIF-ambassadör. Det kommer inte bli fullsatt den 5 april om inte vi supportrar tillsammans engagerar oss och på olika sätt haussar premiären. Sprid budskapet om hur fet premiären kommer bli (för det lovar vi att den kommer bli) till alla du känner. Se till att du köper biljett, och får andra att göra detsamma. Sprid bilderna för hemmapremiären. Ladda ned och byt profilbild och omslagsbild på Facebook, Instagram och Twitter till kampanjbilden. Du kan ladda ner dessa bilder på LÄNKEN HÄR!

5. Skriv upp dig till bortapremiären!

Årets bortapremiär spelas i omgång 2 för första gången på länge. Vi ska likt förbannat bli många ändå! Man bör aldrig missa en bortapremiär, så är det bara. Läs mer och SKRIV UPP DIG HÄR!

fa89341b01baa67edcc2b7ce33f32c4f

DIF-helsingborg-klack