Hemmapremiärer vi minns: DIF-Häcken 2005

Dela gärna!

Hemmapremiären och Allsvenskan 2015 närmar sig! Genom åren har vi spelat många minnesvärda hemmapremiärer. Här minns vi tillbaka på 2005 års första hemmamatch som spelades mot Häcken.

2005

Djurgårdens IF – BK Häcken 2-1

Publiksiffra: 12 823

Fotbollspremiären 2005 utspelade sig den 9 april och det var BK Häcken som kom på besök till Stadion som återigen var Djurgårdens hemmaplan! Uppladdningen inför den här matchen var enorm. Efter ett tungt år på Råsunda var suget efter att komma tillbaka till Stockholm Stadion väldigt stort. Tifogruppen jobbade i flera veckor med ett stort tifo runt hela ”hästskon”. Många säsongsbiljetter såldes och en specialhalsduk trycktes upp till premiären i retrostil med budskapet “Här är vi, Djurgården, å vi är tillbaks igen”. Matchen i sig var ingen höjdare men upplevelsen och känslan att vara tillbaka på Stadion gör matchen minnesvärd för alla som var där.

2005 hemma

Den 5 april är det dags igen. Då möter vi Elfsborg på Stockholmsarenan. Den premiären ska slå samtliga hemmapremiärer ovan med marginal. Försäkra dig plåt till matchen på något av följande sätt:

1: Säsongsbiljetter!

Pris Sofialäktaren: 1 570:-/1 350

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

2: Stormatchpaketet!

Pris Sofialäktaren: 1 170:-/920 :-

KÖP STORMATCHPAKETET HÄR!

3. Lösbiljett!

Pris Sofialäktaren: 150:-

KÖP LÖSBILJETT HÄR!