Inför Norrby-DIF

Dela gärna!

Imorgon söndag är det dags för att ge oss ut på vägarna igen. I Svenska Cupens gruppspels 2:a omgång ställs vi mot Boråslaget Norrby. Matchen spelas på Borås arena klockan 16.00. En JK-buss kommer rulla och för alla bussresenärer vill vi påminna om att göra följande inför söndag.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Ingen pub denna match, bussarna går direkt till arenan.

Matchbiljett

Biljetter säljs endast som direktinsläpp. Kontant betalning är det enda som gäller. De under 16 år går in gratis och hämtar sina biljetter av SLO-Lena eller Mats Jonsson i anslutning till entrén vid vår sektion. Priset för ståplats är 100 kronor och sittplats 120 kronor.

Allmän info

Datum: Söndag 1 mars 2015
Matchstart: 16.00
Resmål: Borås
Arena: Borås Arena
Avresa: 08.30
Avreseplats: Stockholms Stadion

För dig som gör det första gången

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu.

Uppe i högra hörnet så klickar du på logga in.

Tryck på ” glömt lösenord” så genererar systemet ett lösenord till din mail, använd detta och logga in.

När du loggat in så går du till ” ändra mina uppgifter” så kan du byta till ditt persoonliga lösenord som du sedan använder i vår reseshop.

Under ” Mina köp” så hittar du din mobil/pdf -biljett till bussresan. Här hittar du alltid sen dina bussbiljetter, medlemskap och annat du köper i shopen.

Visa biljetten för bussvärden vid påstigning

För dig som gör det andra gången och framåt

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu.

Uppe i högra hörnet klickar du på logga in.

Ange din mail och ditt personliga lösenord

Under ” mina köp ” hittar du din mobilbiljett/pdf till bussresan. Observera att du måste klicka på ”visa” för att komma till rätt biljett om det ligger flera biljetter/köp på din sida.

Visa biljetten vid påstigning på bussen, skulle du råka ha glömt ditt medlemskort hemma, så hittar du även detta under dina köp.

MOT EUROPA!

d94fc296b7fa7a6044ca3bbbd5baa1f8